Icon 12

Шалата

Таруна Йога шала е място, създадено с идеята да помогне на хората да се научат да постигнат физическо, психо-емоционално и духовно здраве, както и хармония чрез йога практики. 

Нашата мисия е да провеждаме практики и да предаваме знанието по автентичен, лесно разбираем и лесно приложим начин.  Така че, всеки, който желае да се включи, може да го направи без никакви притеснения. Целта е човек да получи максимална полза, независимо от своето моментно ниво.  

Нашата визия е да създадем безопасна и подходяща среда, в която всеки да може да израства физически, емоционално и духовно, спрямо своите лични интереси, възможности и желания. Ние вярваме, че независимо дали някой иска да се подобри, има затруднения със своята физическа форма, или с някоя друга сфера от живота си, всеки трябва да има място, на което да получи подкрепа и насоки по пътя на своето себе-развитие. 

За разлика от повечето йога места, които човек решава да посети, практикува и си тръгва, без да има зареждащо общуване с хората, с които се среща, общността на Таруна Йога Шала е по-различна. Тя е изградена около група единомислещи ученици, които си помагат взаимно и се вдъхновяват по пътя пътя на себе-развитието, което позволява на всеки, който желае да опита да практикува йога, като начин на живот. 

В Таруна Йога Шала Ви предлагаме регулярно разнообразни:

  • Асана и Пранаяма семинари;
  • Практична йога философия;
  • Медитации;
  • Киртан;
  • Курсове по Аюрведа и др. през цялата година.