info@tarunayoga.com

Милена Велева – преподавател и собственик на йога студио

Практикувам Йога от около 10 години и имах късмета, щастието и благословията да се запозная с Таруна почти в самото начало на моята преподавателска дейност.

Не след дълго от нашето запознанство го приех като мой учител, авторитет и преди всичко човек с голямо сърце – душа, предаваща мъдростта на Йога във възможно най-автентичната ѝ форма!

Таруна вдъхновява от пръв поглед. Благодарение на неговите задълбочени знания, взискателност, реализирани резултати, загриженост и всеотдайност към всички нас, ние, неговите ученици, следваме процеса с лекота и задълбочена вяра, въпреки трудностите и всички препятствия, пред които смело се изправяме. Таруна ме учи на постоянство, правилна техника в асана практиката, задълбоченост в метода на Ащанга Виняса, осъзнато самонаблюдение, разбиране и анализ върху святите текстове, и най-вече Йога като живот извън постелката.

Всичко това, което съм научила и продължавам да уча от него ме кара да се чувствам благодарна от цялото си сърце и вдъхновена да вървя напред! Бих препоръчала йога клас с Таруна на всеки, който желае да се докосне до философията на Йога. Няма как да не се вдъхновите от човека, който ще застане до вас и смело ще ви поведе по пътя на това магично изживяване!

Запазване на час