info@tarunayoga.com

Курс йога за начинаещи – Въведение в Ащанга Виняса

03.06 - 16.06.2023

❇️Искате да започнете да практикувате йога, но нямате опит и не сте сигурни дали ще се справите или пък искате да затвърдите основите на своята практика?
Този курс е точно за вас!

🗓️
В рамките на 2 седмици ще имате възможност да се запознаете с метода на Ащанга йога с помощта на комбинация от специално подготвени работилници и практики с индивидуален подход.

🎯
Целта на курса е да изградите правилна основа, устойчива практика и разбиране за Ащанга, за да може да се включвате със спокойствие и увереност в Майсор часовете.
Методът Майсор, по който традиционно се преподава Ащанга виняса йога е уникален, тъй като представлява индивидуална практика в групова среда. Всеки от учениците изучава последователността от асани, винясите (преходите) и правилното дишане със своето собствено темпо и спрямо своите индивидуални възможности. Ролята на учителя е да дава персонални напътствия и да помага (асистира) на учениците там, където имат затруднения. Повече за Ащанга виняса прочетете тук → https://bit.ly/3L2ZBco

❇️
Не се изисква предварителна подготовка или предишен опит с йога или спорт. Методът на преподаване позволява практиката да бъде адаптирана за всеки, така че да се напредва безпроблемно и да се избегнат травми и контузии.
С установяването в практиката и прилагането на йога на и извън постелката, ученикът започва да усеща и по-дълбоките ползи от метода, като бистрота на съзнанието, чистота на мислите и думите, вътрешно умиротворение, концентрация на ума, контролиране на вредните навици, справяне със стреса и др.
✺✺✺

✅
КАКВО ВКЛЮЧВА КУРСЪТ?
– от 3 до 5 Майсор практики седмично в рамките на две седмици
– 4 работилници (по две всеки уикенд)
– 1 лекция
✺✺✺

✳️
КОГА?
Курсът стартира на 03.06 (събота) и ще продължи до 16.06 (петък).
Продължителността му е две седмици.
✺✺✺

❇️
МАЙСОР ПРАКТИКИ
СУТРИН – Пон – Пет.
Група 1 – 7:15 ч.
Група 2 – 8:45 ч.
ВЕЧЕР – Пон. и Сряд.
18:15 ч.
✺✺✺

❇️
ЛЕКЦИИ И РАБОТИЛНИЦИ
– Лекция и работилници (два поредни уикенда)
03-04.06
10.06 или 11.06
✺✺✺

🧘🏻‍♂️
ВОДЕЩ
Таруна – https://tarunayoga.com/about-us/taruna-yoga/
✺✺✺

💰
ЦЕНА
130 лв.

ℹ️
Повече информация за курса ще откриете тук � https://tarunayoga.com/

✍️
Записване с лично съобщение в страницата @tarunayoga108 или на телефон 0876 33 55 69!

Запазване на час