info@tarunayoga.com

Ащанга ритрийт “Зареждане и детокс”

01.05 - 08.05.2022

Имаме удоволствието да Ви поканим на един много специален Ащанга йога ритрийт!
От 1-8 Май, отново ще имаме възможност заедно да се потопим в дълбините на Ащанга Виняса на едно от най-красивите места на нашето черноморие – Свети Влас.

Темата тази година ще е “Детокс и зареждане”. На този ритрийт програмата ще е много специална, като ще включва ежедневна майсор практика, пречистващи пракики, пранаяма на плажа и в гората, походи, посрещане на изгрева и изпращане на залеза, медитации, сатсанг, киртан и други.
Идеята на ритрийта е да се потопим изцяло в ежедневието на йогите, следвайки йогийските практики и приниципи.
Събитието е подходящо както за напреднали (практикуващи 2-ра и 3-та серия), така и начинаещи ученици, които искат да добият повече опит и знание за метода на ащанга.

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА 

– 7 Майсор практики
– 1 водена практика
– Ежедневна пранаяма практика
– Работилница – “Дишане, прана и пранаяма”
– Работилница – “Шаткарми – йогийски практики за детокс”
– Семинар – “Йога като начин на живот”
– Киртан медитация
– Медитация с тибетски купи
– Сатсанг (обсъждане на йога философия)
– Сесии въпроси и отговори

НАСТАНЯВАНЕ И ХРАНА:

– 7 нощувки в Свети Влас – атмосферата в Свети Влас по това време на година е много подходяща за йога ритрийт поради спокойствието, чистият въздух, слънцето, красивата природа, балкана и морето.

– Храната ще е изцяло от плодове, ядки и кълнове, смутита и чайове. Ще направим едно прекрастно рестартиране на организма и дълбоко пролетно пречистване от натрупаните токсини. Количествата ще бъдат достатъчни, за да може всеки да е сит и да няма липса на енергия.

ДАТИ:

1-8 май 2022 

ЦЕНА:

За запазване на място е необходимо капаро от 150 лв. по банков път или с лично предаване.

Местата са ограничени !

  • при капариране до 1 март – 670 лв.
  • при капариране след 1 март – 740 лв.

ОПЦИЯ ЗА 5 НОЩУВКИ ПО ИЗБОР В ПЕРИОДА 

  • при капариране до 1 март – 560 лв.
  • при капариране след 1 март – 630 лв.

Цената не включва транспорта, но ако имате нужда ще ви помогнем да се организирате със -споделен транспорт.

КОНТАКТ:

Запазете своето място на тел. 0876335569, на мейл: info@ tarunayoga.com, или на лично съобщение в страницата “Taruna Yoga”

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАКТИКИТЕ И РАБОТИЛНИЦИТЕ 

Майсор клас – е традиционната форма на изучаване и преподаване на Ащанга виняса. Това е най-добрият начин да получите всички ползи от тази невероятна практика, лични насоки, внимание и асистенции.

Воден клас – той се води под ритъма на традиционно санскритско броене, което обозначава всяко едно движение и дишане. Това е най-добрият метод на научите повече за правилната последователност на движение и дишане, което се нарича “Виняса Крама”. С помощта на този метод можете да трансформирате вашата практика в активна медитация!

Пранаяма – всичко в йога е много тясно свързано с нашето дишане. Ние се раждаме с вдишване и напускаме този свят с издишване, и всичко между тези две точки е придружено от непрекъснато дишане. Ако се научите как да си контролираме дишането, тогава можете да промените и живота си!

Философия / Сатсанг – ще обърнем внимание на йога философия по време на специални сесии, в които ще разгледаме практичните аспекти, които са тясно свързани с нашият живот и ще поговорим как да приложим йога извън постелката. Ще имате възможност да задавате вашите въпроси и получите насоки за вашата практика. И запомнете, че няма глупав въпрос.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯТ – вижте повече за Таруна ТУК 

Запазване на час